dråpligA kulturkrockaR

dråpligA kulturkrockaRFelsägningar och komiska missförstånd. Det som är pinsamt när det händer men som ger oss ett gott skratt senare i livet när vi berättar om det för våra nära och kära.
”Låt oss vårda och bejaka de underhållande aspekterna i våra kulturkrockar. Låt oss välkomna situationer där människor av olika arter och med olika livssyn genom kulturkrocken har förmåtts att ge sig själva och varandra i en försonande skrattspegel. Jag vill påstå att historierna i denna bok har en skrattspegelkvalitet som påminner om att varje kulturkrock bär ett givande möte i sitt sköte.”
Ana Martinez, ur förkrocken

I denna antologi har 22 författare som själva varit med om situationer som resulterat i dråpliga kulturkrockar bidragit med sina skrattframkallande berättelser.
Provläs: ”Skridskor” av Namdar Nasser
Extern länk: http://www.kulturkrockar.se


dråpligA kulturkrockaR, en novellantologi

Medverkande: Ana Martinez, Rayehe Hamedani, Jonas Wahlström, Valenina Cvetkovska, Tommy Thuresson, Zhang Yuan, Agneta Rytén Martin, Christopher Cung, Sara Binam, David Fröberg, Eva Lindgren, Ana Maria och Inge Sahlin, Stefan Foconi, Maria Gomez, Johan Westlund, Namdar Nasser, Fredrik Harstad, Zinat Pirzadeh, Joe Trotta, Annica Anderson, Bile Hashi, Dursuma Medic m. fl. 

ISBN tryckt upplaga
: 9789197842112, 132 sidor
ISBN eBok: 9789197842136
Språk: svenska
Utgiven: 2005

Beställ på Adlibris, häftad, eBok
Beställ på Bokus, häftad, eBok