Tjänster

Vill du ge ut en bok?

När du ska ge ut din egen bok finns det många saker att hålla reda på. Vi på nordienT kan allt som har med boktryck och bokutgivning att göra.

Vi erbjuder:

  • Korrekturläsning
  • Lektörsutlåtande
  • Formgivning
  • Distribution
  • Marknadsföring

Kontakta gärna oss och specificera dina behov så återkommer vi till dig. Kom ihåg att om du ger ut din bok på nordienT så behåller du alla rättigheter till boken.

Ge ut på eget förlag

Du kan självklart använda nordienT också för att ge ut din bok under eget förlag. Vi ställer inga som helst krav på att nordienT ska stå som utgivare. Den stora fördelen med att använda oss på nordienT är att du själv kan välja exakt vilka delar du vill överlämna åt oss och vilka delar du vill ha hand om själv. Om du så önskar kan du bara trycka din bok hos oss och göra allt annat själv. Detta gör att du behåller full kontroll över din utgivning, samtidigt som du vet att vi bara är ett mejl eller telefonsamtal bort när du behöver det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ta steget till att trycka din egen bok. Vi är snabba, flexibla, pålitliga och prisvärda. Publicera din bok hos nordienT redan idag så finns den snart ute i bokhandeln och bibliotek!